program


I krigens fodspor 1940-45

I krigens fodspor 1940-45

Få historier fra besættelsestiden, hvor familier og borgere bekæmpede hinanden og tyskerne, mens de fleste passede sig selv og fik en hverdag til at gå.

Dato
Besættelsestiden i Holbæk var en mørk periode i byens historie. Familier og borgere bekæmpede hinanden og tyskerne med livet som indsats, men de fleste passede sig selv og fik en hverdag til at gå trods krigen.

Med afsæt i bogen "Et Danmark i splid med sig selv", går turen rundt i Holbæk til nogle af de steder, hvor skelsættende begivenheder fandt sted mellem 1940-45. Hør bl.a. om modstandsbevægelsens våbenmodtagelser og sabotager og om internering af det danske politi

Pris: voksne - 75 kr. Barn 12-18 år 25 kr. Barn u 12 år gratis + 6 kr. i bookinggebyr

Mødested: Holbæk Kaserne, Kasernevej 43, 4300 Holbæk 

Varighed: 1,5 time

BEMÆRK: Mødested og slut sted er ikke det samme. Turen slutter på Holbæk Museum og selvom turen kun er på ca 1,5 km, vil turen så være 3 km, hvis man har parkeret ved Holbæk Kaserne.

PÅ PLAKATEN


Slægtsforskning er både inspirerende og frustrerende. Det kan være en stor glæde at finde spor med historier om ens familie.

Årets sidste Gylden Torsdag finder sted den 6. oktober, og denne gang viser museets direktør Anna Krogh rundt i udstillingen…

Kom med på omvisning i Sct. Bendts Kirke ved Martin Pavon

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.