program


I støvet fra regnen

I støvet fra regnen

Oplev Paw Henriksen og Martin Hestbæk i et anmelderrost og stadig aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner, der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger.

 Læs mere

Billettyper


175.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoI STØVET FRA REGNEN er blevet belønnet med en Talent Reumert til Magnus Iuel Berg for manuskriptet

Hvordan lever man videre efter at have været i krig, og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag, efter at have mærket krigens rædsler?

To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften.

For selvom krigen er slut, betyder det langt fra, at de er færdige med at kæmpe, eller at gamle sår er helet.

Henriksen og Hestbæk spiller intet mindre end fantastisk i denne forestilling, som har en sjælden nerve og er et fornemt eksempel på, hvor intens og vedrørende en oplevelse teater også kan være.

 

Forestillingen vises med støtte af Turnenetværket

(Teater V)

 

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Hyldest til 1970'erne med sange fra bl.a. Bee Gees, ABBA, Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie, AC/DC, Led Zeppelin og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: