program


I vinbondens fodspor

I vinbondens fodspor

Kom med på markvandring blandt vinstokkene og oplev det færdige vineri, hvor magien sker.
JULI: 16. | 23. | 30.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 30. Juli 2022 15:00

En hyggelig eftermiddag på Tusen Vin, hvor der startes i vinmarken og sluttes af i det nye vineri. Du vil høre vinbondens historier om druesorter og vinmarken, samt hvordan der laves vin og cider. Turen ender med en cidersmagning af vingårdens 2021 ciders.

JULI: 16. | 23. | 30.

Varighed Kl. 15.00 – 16.30

Mødested Bognæsvej 35, 4300 Holbæk

Priser 150 kr.

Praktisk information
Ikke egnet for børn

Aktuelt


Bach komponerede Johannes passionen i 1724, i hans første år som Thomas kantor i Leipzig. Det er den dramatiske fortælling fra lidelseshistorien i Johannesevangeliet, sat mesterligt i musik og dramatiseret af Bach.

Er du til klassiske motorcykler og Triumph i særdeleshed, så kom til Haaning Collection lørdag den 25. maj, hvor det er lykkes os at få Kim Buster Reinhardt til at komme og holde foredrag om sine mange oplevelser med motorcykler, og i særdeleshed de klassiske Triumph motorcykler. Benyt denne enestående mulighed for at høre Kim fortælle om Reinhardt familiens mangeårige samarbejde med den gamle Triumph fabrik i England, sine personlige relationer til mange af nøglepersonerne omkring Triumph og flere sommerferiejobs på Triumph fabrikken. Ved ankomst kan man købe en flæskestegssandwich og drikkevarer, som bliver udleveret i pausen. Efter foredraget vil der være mulighed for at kigge rundt i Haaning Collection.

Søndag den 7. april har vi den store ære af at kunne præsentere et ikon indenfor dansk lyrik, nemlig Pia Tafdrup. Vi har inviteret hende i anledning af vores nyåbnede sanseudstilling FABRICA af Eva Steen Christensen og Nikolaj Danielsen, idet Tafdrup har arbejdet indgående med sanserne i forbindelse med sin lyriske kvintet 'De fem sanser' bestående af ”Smagen af stål”, 2014, ”Lugten af sne”, 2016, ”Synet af lys”, 2018, ”Lyden af skyer”, 2020 og ”Berøringen af hud”, 2022. Pia Tafdrup vil til Forfattersalonen fortælle om det sanselige arbejde med tilblivelsen af værket samt læse op fra digtsamlingerne. Vi glæder os til at se dig til en fantastisk lyrisk eftermiddag på museet.

PÅ PLAKATEN


Action 24 er en fælles fejring af Danmarks medlemskab af NATO i 75 år.
Vi fylder hele MesseC i…

En rundvisning på Gram Slot omfatter en spændende tur rundt på slottet og på den tilhørende avlsgård, Gramgård.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.