program


In Memoriam

In Memoriam

Forestillingen af den spanske teatertrup ’El Retrete de Dorian Gray’ tager udgangspunkt i billeder af mennesker, der døde for mere end 100 år siden og giver mindelser om Monty Pythons syrede, animerede univers. Et visuelt digt over individets tab af minder.  Læs mere

Spansk teater i syret Monty Python-stil

Et tog kører af sporet og tager Percival Robinson Junior med sig. Det kunne være en hvilken som helst by i Europa i det herrens år 1870. Alt, der står tilbage efter ham, er nogle få fotos og minder gemt ned i en kasse. Percival havner i en underverden beboet af fotografier, der mere end villigt underkaster sig deres skæbner. I al sin ensomhed danser han som en rasende med sig selv i bestræbelserne på at holde sine minder i live.

Forestillingen af den spanske teatertrup ’El Retrete de Dorian Gray’ tager udgangspunkt i billeder af mennesker, der døde for mere end 100 år siden og giver mindelser om Monty Pythons syrede, animerede univers. Et visuelt digt over individets tab af minder. En makaber dans som hyldest til fotografiet. En fantastisk parade af animerede portrætters søgen efter sig selv. Ikke mindst en forestilling fuld af humor.

 

Teaterkompagniet ’El Retrete de Dorian Gray’ har hjemme midt i Barcelona, men optræder over hele verden. I teatre, på markeder og på gader og pladser. Fra Brasilien over Taiwan til Iran, Tyrkiet og Israel med flere priser til følge. 

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Kære Zoe Ukhona

MESSE C, Fredericia

To gymnasiesøstre fra Fredericia står bag foredraget “Kære Zoe Ukhona” med Pelle Hvenegaard…

Vintermørket er fantastisk til at observere stjernehimlen, når skyerne åbner sig op for…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: