program


In the air tonight

In the air tonight

Efter de sidste års store succeser er MusicalDanmark tilbage på Nakskov Teater med et festfyrværkeri af en hyldest til en af de mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins.

IN THE AIR TONIGHT er en medrivende og nærværende hyldest til Phil Collins, som musikalsk vil spænde over 50 år. Vi følger Phil Collins’ liv med op- og nedture, sygdom og succes og fortæller historien om, hvordan en ung skuespiller ender med at blive en verdenskendt musiker. Musikken spænder lige fra de legendariske numre med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan. I alt over 30 uimodståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.

På scenen i IN THE AIR TONIGHT er der syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. de to stærke vokaler Jonas Rasmussen og Lene Nørrelykke.

(MusicalDanmark)

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Hvide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister,…

Kom ud i den dejlige efterårsskov og lær lidt om, hvilke svampe der…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: