program


Inden jeg fylder 67

Inden jeg fylder 67

En romantisk og meget morsom komedie
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Medvirkende:Kirsten Lehfeldt, Stig Hoffmeyer, Troels II Munk, Patricia Schumann, Benjamin Hasselflug m.fl.

 

”Jeg er ude på eventyr, forstår I ?

– af romantisk art.

Chokerende, ikke?

En kvinde i min alder. Forstår I?

 

Indtil for nylig har mit liv været så rigt og indholdsrigt som det kunne være. Jeg elsker at undervise. Jeg var lærer i over fyrre år – men så gik jeg på pension”.

 

”Siden har jeg forsøgt at fylde dagene så godt som muligt – møder venner, tager til byen, på museum eller kunstgalleri, men om aftenen – er jeg alene og vældig ensom. Og jeg har ikke kunnet få den tanke ud af mit hoved: - hvad nu hvis jeg allerede har fået de berøringer, knus og kærtegn, jeg nogensinde kommer til at få? Hvad nu, hvis det var det? Mit liv er forbi, nu er det bare at vente på at klokken slår et par gange mere”.

 

Sådan starter ”Inden jeg fylder 67” om Jane Juska – en attraktiv kvinde med stil. sofistikeret, uddannet, velklædt, hun er en usandsynlig kandidat til den rejse, hun er ved at foretage.

Kirsten Lehfeldt, et festfyrværkeri af kvindelig komik.

Hendes kampklare tilbedere er Stig Hoffmeyer og Troels II Munk. Ikke overraskende dukker der også en ung mand op spillet af Benjamin Hasselflug, der her får sin lystspilsdebut.

 

Inden Jeg Fylder 67 kan være en god håndbog i krisetænkning ved kvinders og mænds opdagelse af, at livet sgu snart rinder ud.

 

Producent: Landsteatret

PÅ PLAKATEN


Kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af skindtrommer og fløjtespil samt duften…

Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Den dygtige singer-songwriter George Kilby Jr. gæster endnu engang Danmark. Med i kufferten…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: