program


Inden Jeg Fylder 67

Inden Jeg Fylder 67

”Jeg er ude på eventyr, forstår I – af romantisk art. Chokerende, ikke? En kvinde i min alder. Forstår I? Indtil for nylig har mit liv været så rigt og indholdsrigt, som det kunne være. Jeg elsker at undervise. Jeg var lærer i over fyrre år – men så gik jeg på pension!…  Læs mere

”Jeg er ude på eventyr, forstår I – af romantisk art. Chokerende, ikke? En kvinde i min alder. Forstår I? Indtil for nylig har mit liv været så rigt og indholdsrigt, som det kunne være. Jeg elsker at undervise. Jeg var lærer i over fyrre år – men så gik jeg på pension!”
”Siden har jeg forsøgt at fylde dagene så godt som muligt – møder venner, tager til San Francisco, på museum eller kunstgalleri, men om aftenen – er jeg alene og vældig ensom. Og jeg har ikke kunnet få den tanke ud af mit hoved: – hvad nu hvis jeg allerede har fået de berøringer, knus, kærtegn, jeg nogensinde kommer til at få? Hvad nu hvis det var det? Mit liv er forbi, nu er det bare at vente på at klokken slår et par gange mere…”
Sådan starter Jane Prowse sin forestilling om Jane Juska – en attraktiv kvinde med stil. Sofistikeret, uddannet, velklædt, hun er en usandsynlig kandidat til den rejse hun er ved at foretage. Kirsten Lehfeldt, et fyrværkeri af kvindelig komik, tager os på en svimlende rundtur i det univers, som kvinder, der står ved indgangen til deres tredje alder, er på vej ind i.. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet usynlig og gråhåret!
Hun får følgeskab af dansk teaters Grand Old Men – Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de virile og kampklare tilbedere. Og selvfølgelig dukker en ung mand op! Benjamin Hasselflug får her sin lystspilsdebut! Som kvinden fra højre, fra en anden tidsalder, levendegør Patricia Schumann romanfiguren Margaret Mackenzie. Hun kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at
tage nye beslutninger. Inden Jeg Fylder 67… kan være en god håndbog i krisetænkning ved kvinders og mænds opdagelse
af, at livet sgu snart rinder ud.

PÅ PLAKATEN


Vi holder for 3. år i træk Øl- & Gourmet festival på Aarhus…

”EEEEMIL!” Få et gensyn med nogle af de mest uforglemmelige skarnsstreger i Folketeaterets…

- syng med på dine yndlingssange fra Danmarks bedste sangbog!!

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: