program


Indenfor Murene

Indenfor Murene

ABONNEMENTSFORESTILLING
»Indenfor Murene« er en af de store danske klassikere med en handling og konflikt der rammer direkte ned i vor tid. »Vi gamle vil ét, men de unge vil noget andet«, som den jødiske mor Fru Levin siger så forsonende.

ABONNEMENTSFORESTILLING

»Indenfor Murene« er en af de store danske klassikere med en handling og konflikt der rammer direkte ned i vor tid. »Vi gamle vil ét, men de unge vil noget andet«, som den jødiske mor Fru Levin siger så forsonende. For Hr. Levin er det noget andet, det skal være som det altid har været. Han holder fast i traditioner og religion, men hvad hjælper det, når de unge vil forandring, rive murenened, åbne op for hinanden og mødes i kærlighed.

Om man er jøde eller kristen er for dem ikke det vigtigste.

 

Hele fundamentet for den gamle Hr. Levins livsanskuelse får et grundstød, da hans elskede datter Esther forlover sig med en kristen. 

 

Og så oven i købet en søn af hans dødsfjende. Livet indenfor murene står for fald, tolerancen må vinde over forstokketheden for »størst af alt er kærligheden«.

 

»Indenfor Murene« er en forestilling om generationsopgør og religionsopgør, et gribende skuespil fyldt med humor, optimisme og tro på menneskets evne til at forandre sig.

 

Waage Sandø og Pia Jondal spiller det gamle jødiske ægtepar Levin.

Marie Sandø Jondal deres datter Esther, sønnerne Hugo og Jacob spilles af Jan Meyer og Frank Rubæk.

Zaki Nobel Mehabil spiller Meyer.

 

Og »dødsfjenderne« ægteparret Herming spilles af Henrik Larsen og Helle Merete Sørensen.

 

I alt 11 medvirkende.

 

Søren Iversen instruerer.

 

PÅ PLAKATEN


Det fjerede bonderøvsbal med partymusik - lækker kød- og salatbuffet - feststemning -…

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og…

- syng med på dine yndlingssange fra Danmarks bedste sangbog!!

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: