program


Influencers og andre med jord i hovedet

Influencers og andre med jord i hovedet

Show med NP Henriksen m. opvarmer Daniel Hoffe

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 09. Juni 2016 19:30

Nu er det for første gang muligt at opleve en af landets største influencer debutere på en stand-up scene - sammen med en af landets mest rutinerede komikere.

NP Henriksen er afsted på turne med sit 5. One-man show - og denne gang har han taget en landskendt debutant med som opvarmer: Nemlig Danmarks første - og med over 200.000 følgere stadig en af de største - influencer Hoffe aka Jyden. Og hvad handler showet om?  Det handler naturligvis om Influencers og andre med jord i hovedet.


Publikum er garanteret en fantastisk aften hvor unikke og stærke modsætninger mødes. NP Henriksen har brugt de sidste 25 år på at få folk til at grine af virkeligheden. “Nu har jeg Hoffe med, som har brugt rigtigt meget tid på ikke at være i eller forholde sig til virkeligheden - det er sgu da lidt pudsigt”.

Hoffe glæder sig meget til sin debut, men er også skræmt ved tanken “At være influencer er egentlig ret nemt, det er bare at lave en video, poste den - jeg skal ikke forholde mig til det mere. Når du står på en stand-up scene, så står du midt i virkeligheden, det er vanvittigt skræmmende og angst provokerende".

Men bare rolig - i showet “Influencers og andre med jord i hovedet” tager en af landets mest rutinerede komikere, NP Henriksen, publikum med under armen til en aften pakket med jokes, selvironi og latterfremkaldende brok. Han siger selv om showet ”Titlen, på showet, er ret præcis. Det er dét, det handler om, det er let afkodeligt – men spørgsmålet er så bare om det er mig, der har jord i hovedet? Men det kommer til at give mest mening, når du har set showet”.

Igennem 25 år har NP Henriksen underholdt alle steder i landet og fået alle mennesker til at grine af hans selvironi og holdninger gennem sit unikke komiske talent. Hvis du ikke har set ham på TV så er det forståeligt - for også TV har NP Henriksen en holdning til.

Opvarmer til showet er Daniel Hoffe aka. Jyden og han er en ultra kendt influencer på YouTube, Facebook og Instagram. Med over 200.000 følgere er han en kendt mand, men han har aldrig stået på en standup scene før. Publikum kan dog glæde meget sig til at opleve manden der i timevis kan fortælle historier om sit vilde kendisliv.

 

Aktuelt


En rundvisning på Gram Slot omfatter en spændende tur rundt på slottet og på den tilhørende avlsgård, Gramgård.

GLAZZ er en skøn dag på plænen for hele familien med koncerter, glasauktion og kreativt glasværksted. Fyld glasset med Ørnberg Vin, spis helstegt vildsvin fra Det Vilde Køkken og nyd maden til jazz på terrassen med udsigt over Isefjord. Få vurderet dit glas og deltag i glasaktion med auktionarius Jan Helmer. Syng med og dans til koncerter med Carl Emil Petersen og Anne Dorte Michelsen.

PÅ PLAKATEN


Københavns Historiske Marked

Pinsen 17. til 20. Maj 2024

Kom til Ballerup og oplev en svunden tid, når KHM tager dig tilbage i tiden. Oplev hvordan vores over 1000…

Visit Vesterhavet

Velkommen til Visit Vesterhavet

Kom ud i den dejlige efterårsskov og lær lidt om de gode spisesvampe.
21. sep. og 18. okt

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.