program


Inspirationsaften – blomsterdekorationer med græskar til hjemmet og haven

Inspirationsaften – blomsterdekorationer med græskar til hjemmet og haven

Det Røde Pakhus danner rammerne for en hyggelig aften med veninder eller familie, hvor I kan læne jer tilbage mens Mia Neergaard Andreasen, der i 2019 vand DM i Skills, sammen med hendes kollegaer Kirsten og Tine fra Blomsteriet i Fuglebjerg leverer et inspirerende show i særklasse.

DatoDet Røde Pakhus danner rammerne for en hyggelig aften med veninder eller familie, hvor I kan læne jer tilbage mens Mia Neergaard Andreasen, der i 2019 vand DM i Skills, sammen med hendes kollegaer Kirsten og Tine fra Blomsteriet i Fuglebjerg leverer et inspirerende show i særklasse.

Arrangementet bakkes op af Jern i Haven, og de erfarne blomsterdekoratører fra Blomsteriet vil blandt meget andet vise, hvordan Jern i Haven kombineres med græskar.
I løbet af aftenen afholder vi kinesisk lotteri, som giver jer mulighed for at vinde en del af de kreationer, der bliver lavet. 1 lod koster 10 kroner, 6 lodder koster 50 kr.
Efter showet kan kan I gå på opdagelse i boderne med Jern i Haven og pyntegræskar.
Alle deltagere får en goodiebag med hjem.

Der vil være salg af drikkevarer og snack og det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke.

PÅ PLAKATEN


I forbindelse med Hjørring Sommerspil’s 30-års jubilæum, bliver der to store jubilæumsshows på…

Mads Holm bliver 30. Og det eneste han ønsker sig er at optræde.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: