program


Introduktion til Abelines Gaard

Introduktion til Abelines Gaard

Kom med på en introduktion til Abelines Gaard, hvor du kan høre om gården, om livet på Holmsland Klit i slutningen af 1800-tallet og om hvordan strandinger bragte velstand til strandfogeden.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Onsdag, 30. Oktober 2019 11:30

Voksne: 50 kr.  Børn u. 18 år gratis. 

Introduktion til Abelines Gaard

Hvis din billet gælder til en onsdag kan du også deltage i redningsøvelsen kl. 13.00.

Hver søndag og onsdag kan du komme med på en introduktion til Abelines Gaard, hvor du kan høre om gården, om livet på Holmsland Klit i slutningen af 1800-tallet og om hvordan strandinger bragte velstand til strandfogeden.

Abelines Gaard er fortællingen om en strandfogedgård der er blevet et museum, det er fortællingen om de store strandinger, om Jernkysten, om nabopigen Abeline der i kom 1890 til gården, som nygift svigerdatter og om hvordan hun klarede sig på gården, der blev hendes hjem indtil hendes død i 1957. 

Abelines Gaard gemmer på utallige fortællinger, som ikke alle giver sig selv, på denne introduktion kan du få hjælp til at spotte de store historier i de små detaljer og bliv klædt på til at gå på opdagelse selv. For Abelines Gaard er fyldt med historier - om strandinger, turisme, om fiskerne og sejlerne og om Abeline selv. Hør også om de forskellige udstillinger: "Fortidens ansigter", udstillingen om Klitgårdenes historie og "Abelines Gaard - en vestjysk strandfogedgård".

Praktisk 

Dato: Hver søndag og onsdag i 2019 kl. 11.30 på dansk og 12.00 på engelsk

Aktuelt


I Hvide Sande finder du noget af det bedste sildefiskeri i Danmark. Så godt, at silden hvert år sidst i april er centrum for den stemningsfulde Sildefestival
26. april, 27. april & 28. april

Man kan kun tilmelde sig én voksen-konkurrence eller alle tre voksenkonkurrencer. Man kan tilmelde sig online til og med onsdag d. 24. april – derefter kan man kun tilmelde sig ved at møde op i teltet d. 27. april til indregistrering, hvor man skal betale kontant eller via mobilepay.

Guidede rundvisninger:
20.april, 25.maj, 1. juni, 22. juni,17.august, 24. august, 14.september, 21. september og 19.oktober 2024

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Plads til campingvogn, autocamper eller telt på campingområde nær koncertpladsen. Priser er pr. person. Billetten gælder kun i periode 01.06.2024…

Action 24 er en fælles fejring af Danmarks medlemskab af NATO i 75 år.
Vi fylder hele MesseC i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.