program


Introduktion til Kaj Munks Præstegård
2

Introduktion til Kaj Munks Præstegård

Hver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og Kaj Munks Præstegård. Introduktionen afholdes i foredragssalen og er gratis når entréen er betalt.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 29. Oktober 2020 13:00

Billetten er inklusiv entréHver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og Kaj Munks Præstegård. Introduktionen afholdes i foredragssalen og er gratis når entréen er betalt.

Som nyuddannet præst flyttede den unge Kaj Munk ind i præstegården i Vedersø. Det skulle også blive i Vedersø han skrev de fleste af sine værker - ligesom det var på præstegården tyskerne hentede ham, den aften i januar 1944. I løbet af denne introduktion bliver du ikke bare klogere på Kaj Munk, men også på hans virke og hans hjem.

Introduktionen klæder dig som gæst godt på til at opleve Kaj Munks Præstegård på egen hånd. I de gamle stuer på præstegården er der god plads til at se og opleve Kaj Munks hjem. Det er også oplagt at gå en tur ud i parken ved præstegården, hvor de blå anemoner Kaj Munk selv bragte til Vedersø står.

Ringkøbing-Skjern Museum følger myndighedernes retningslinjer og tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler for at forhindre smittespredning.

Praktisk info
Dato: Alle torsdage kl. 13.00
Sted: Kaj Munks Præstegård, Vesterhavsvej 7a, 6990 Ulfborg
Pris: Billetten er inkl. entré
Entré: Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

Aktuelt


Er du til klassiske motorcykler og Triumph i særdeleshed, så kom til Haaning Collection lørdag den 25. maj, hvor det er lykkes os at få Kim Buster Reinhardt til at komme og holde foredrag om sine mange oplevelser med motorcykler, og i særdeleshed de klassiske Triumph motorcykler. Benyt denne enestående mulighed for at høre Kim fortælle om Reinhardt familiens mangeårige samarbejde med den gamle Triumph fabrik i England, sine personlige relationer til mange af nøglepersonerne omkring Triumph og flere sommerferiejobs på Triumph fabrikken. Ved ankomst kan man købe en flæskestegssandwich og drikkevarer, som bliver udleveret i pausen. Efter foredraget vil der være mulighed for at kigge rundt i Haaning Collection.

I vores nyåbnede bilmuseum og oplevelseshus i Bagsværd kan du tage på en æstetisk tidsrejse igennem 135 års bilhistorie krydret med knallerter, modelbiler, motorcykler og meget mere. Her smelter biler sammen med historie, samfund og kultur i en smuk helhed, der bringer folk sammen og sætter samtaler i gang

med billetbestilling til sæson 2024/2025 præsenteres af Rasmus Krogsgaard

PÅ PLAKATEN


Ringkøbing Fjord Museer

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

Tavs Neiiendams berømte hørespil skabte gys og rædsel, og endnu mere uhyggeligt blev det, da Bodil lpsen filmatiserede denne skræmmende…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.