program


Introduktion til Kaj Munks Præstegård
2

Introduktion til Kaj Munks Præstegård

Hver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og Kaj Munks Præstegård. Introduktionen afholdes i foredragssalen og er gratis når entréen er betalt.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 29. Oktober 2020 13:00

Billetten er inklusiv entréHver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og Kaj Munks Præstegård. Introduktionen afholdes i foredragssalen og er gratis når entréen er betalt.

Som nyuddannet præst flyttede den unge Kaj Munk ind i præstegården i Vedersø. Det skulle også blive i Vedersø han skrev de fleste af sine værker - ligesom det var på præstegården tyskerne hentede ham, den aften i januar 1944. I løbet af denne introduktion bliver du ikke bare klogere på Kaj Munk, men også på hans virke og hans hjem.

Introduktionen klæder dig som gæst godt på til at opleve Kaj Munks Præstegård på egen hånd. I de gamle stuer på præstegården er der god plads til at se og opleve Kaj Munks hjem. Det er også oplagt at gå en tur ud i parken ved præstegården, hvor de blå anemoner Kaj Munk selv bragte til Vedersø står.

Ringkøbing-Skjern Museum følger myndighedernes retningslinjer og tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler for at forhindre smittespredning.

Praktisk info
Dato: Alle torsdage kl. 13.00
Sted: Kaj Munks Præstegård, Vesterhavsvej 7a, 6990 Ulfborg
Pris: Billetten er inkl. entré
Entré: Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

Aktuelt


Vi gentager den skønne aften, hvor Spar 2 sange fyldte Oksby Kirke til bristepunktet. En fortællerkoncert som satte sine spor og skreg på en gentagelse. Derfor er vi klar igen...

Skjoldungen Gram lever i skyggen af sin mægtige far. Når man er den eneste søn af den levende legende Kong Skjold, og efterfølger til tronen, er der meget at leve op til. Men på en rejse møder den unge Gram, en mystisk gammel kvinde i skoven, som kan hjælpe ham.

Action 24 er en fælles fejring af Danmarks medlemskab af NATO i 75 år.
Vi fylder hele MesseC i Fredericia med grej, gear, gadgets, mennesker, hunde, kampvogne, helikoptere, snescootere, faldskærme og laver opvisninger med hunde, musikkorps, heste og meget, meget mere.

PÅ PLAKATEN


Tavs Neiiendams berømte hørespil skabte gys og rædsel, og endnu mere uhyggeligt blev det, da Bodil lpsen filmatiserede denne skræmmende…

Der er altid garanti for en fantastisk stemning, når McGuinness går på scenen. Glæd dig til en hyggelig og festlig…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.