program


IPP2 begynderkursus i Havkajak - 8 timer (1. del)

IPP2 begynderkursus i Havkajak - 8 timer (1. del)

Dette 8 timers kursus, og for dig der ikke har lyst eller tid til at tage hele IPP2 kurset på en weekend.
Her kommer du hurtigt i gang, og tager du 2. del senere, har du også mulighed for at tage DKF's IPP2 bevis.  Læs mere

Dato

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet 1. del.

På 1.del af EPP2 kurset, starter vi med en let morgenmad, præsentation og en snak om sikkerhed, vind, vejr, og påklædning. På vandet starter vi med vandtilvændning. Du prøver at falde ud af kajakken med hjælp fra makker. Vi gennemgår forlæns- og baglæns tag, sideforflytning, rundtag, stoptag, bagror og telemarksving. Om eftermiddagen arbejder vi grundigt med selvredning og makkerredninger og støttetag. Midvejs holder vi en frokostpause på 1 time, hvor man kan spise sin medbragte mad. Her er der også tid til kajaksnak og udveksling af viden om kajaktyper og kajakgear.

Inkl. i kurset er: Leje af kajak, spraydeck, pumpe, paddlefloat, våddragt og sko. Eget udstyr må selvfølgelig gerne medbringes, hvis du har.

Forudsætninger: Kurset kræver ingen tidligere erfaring i en kajak. Du skal dog være i rimelig fysisk form. Du skal kunne svømme, og ikke lide af livstruende sygdomme.

Din sikkerhed er vigtig for os, og vi underviser dig i turplanlægning, vind og vejr. Du lærer, hvordan du redder dig selv og din makker, og hvordan du undgår skader. Kurset foregår i KajakOasens smukke omgivelser på Lammefjorden.Der er mulighed for at fortsætte med 2. del på et af vores kurser i løbet af året, og så tage IPP2 beviset

Medbring: En vindtæt jakke, ski- eller uldundertøj, kasket eller hue, brillesnor til briller eller solbriller, evt. neoprenhandsker, god stor madpakke, hurtige kulhydrater, termokande med kaffe / te


Vi laver også gerne et helt IPP2 kursus for jer, hvis er er 6 eller derover!

Bemærk: Vi aflyser, hvis vejret er for hårdt, og i så fald, får man selvfølgelig pengene tilbage eller tilbudt en anden dag.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage -…

Oplev en helt speciel sommeraften på fjorden, hvor vi ror i stille tempo…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: