IPP2 begynderkursus i Havkajak - 8 timer (1. del)

Vælg dato og tilmelding


 

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet 1. del.

På 1.del af EPP2 kurset: Vi starter med at finde gear og kajakker til jer, og så går vi på vandet, hvor vi starter med vandtilvændning. Du prøver at falde ud af kajakken med hjælp fra makker. Vi gennemgår forlæns- og baglæns tag, sideforflytning, rundtag, stoptag, bagror og telemarksving. Om eftermiddagen arbejder vi grundigt med selvredning og makkerredninger og støttetag. Midvejs holder vi en frokostpause på 1 time, hvor man kan spise sin medbragte mad. Her er der også tid til kajaksnak og udveksling af viden om kajaktyper og kajakgear.

Inkl. i kurset er: Leje af kajak, spraydeck, pumpe, paddlefloat, våddragt og sko. Eget udstyr må selvfølgelig gerne medbringes, hvis du har.

Forudsætninger: Kurset kræver ingen tidligere erfaring i en kajak. Du skal dog være i rimelig fysisk form. Du skal kunne svømme, og ikke lide af livstruende sygdomme.

Din sikkerhed er vigtig for os, og vi underviser dig i turplanlægning, vind og vejr. Du lærer, hvordan du redder dig selv og din makker, og hvordan du undgår skader. Kurset foregår i KajakOasens smukke omgivelser på Lammefjorden.Der er mulighed for at fortsætte med 2. del på et af vores kurser i løbet af året, og så tage IPP2 beviset

Medbring: En vindtæt jakke, ski- eller uldundertøj, kasket eller hue, brillesnor til briller eller solbriller, evt. neoprenhandsker, god stor madpakke, hurtige kulhydrater, termokande med kaffe / te


Vi laver også gerne et helt IPP2 kursus for jer, hvis er er 6 eller derover!

Bemærk: Vi aflyser, hvis vejret er for hårdt, og i så fald, får man selvfølgelig pengene tilbage eller tilbudt en anden dag.

Mødested


KajakOasen.dk Plejerup, Strandly 21
4571 Grevinge, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google