program


IPP2 begynderkursus i Havkajak - 8 timer (2. del)

IPP2 begynderkursus i Havkajak - 8 timer (2. del)

2. del er for dig som har taget 1.del af IPP2 kurset. Her arbejder vi videre med at udvikle dine teknikker, og redninger, så du bliver sikre på vande og i stand til at tage IPP2 beviset.

Dato


Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet 2. del.

Afslut dit IPP2 kursus med en prøve, og få trænet dine teknikker så de sidder. 

På anden del, vil vi gennemarbejde og videreudvikle de mange forskellige tag, du fik præsenteret på 1. del, og du vil blive overrasket over hvor langt du kommer på 2. dagen. Nu skal der finpudses, så tagene kommer til at virke optimalt. Redningerne skal øves til de sidder og der er mulighed for at prøve varianter af redningsmetoder, så vi finder den, der passer dig bedst. Vi afslutter med lidt hygge på terrassen, mens vi fælles-evaluerer. Derefter får du en personlig evaluering og samtale med din instruktør om, hvad du kan arbejde videre med. . 

Inkl. i kurset er: Leje af kajak, spraydeck, pumpe, paddlefloat, våddragt og sko. Eget udstyr må selvfølgelig gerne medbringes, hvis du har.

Forudsætninger: Kurset kræver at du har taget EPP1 delen først. Du skal være i rimelig fysisk form, og kunne svømme, og ikke lide af livstruende sygdomme.

Din sikkerhed er vigtig for os, og vi underviser dig i turplanlægning, vind og vejr. Du lærer, hvordan du redder dig selv og din makker, og hvordan du undgår skader. Kurset foregår i KajakOasens smukke omgivelser på Lammefjorden.


Pris kursus: 1050 kr. IPP2 bevis 200 kr

Medbring: En vindtæt jakke, ski- eller uldundertøj, kasket eller hue, brillesnor til briller eller solbriller, evt. neoprenhandsker, god stor madpakke, hurtige kulhydrater, termokande med kaffe / te

Mødested: KajakOasen, Plejerup, Strandly 21, 4571 Grevinge
Varighed: 2x8 timer kl. 10-18


Antal deltagere: max 8 pr. instruktør

Vi laver også gerne et helt IPP2 kursus for jer, hvis er er 8 eller derover!

Vi aflyser, hvis vejret er for hårdt, og i så fald, får man selvfølgelig pengene tilbage eller tilbudt en anden dag.

Max 8  pr instruktør.

PÅ PLAKATEN


Har du lyst til at sejle i havkajak? Så kom med når instruktører…

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage -…

Har du lyst til at sejle i havkajak? Så kom med når instruktører…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: