program


Jægerne

Jægerne

En rablende, vanvittig, absurd og morsom forestilling om at flygte fra livets store og små kompleksiteter.

JÆGERNE er en skarpladt skydegal satirekomedie om manden og hans famlen efter identitet. Hans plads i samfundet sættes på spidsen i denne komiske og absurde historie, om frihedslængsel, ansvarsfralæggelse og en desperat søgen efter meningen med det hele.  Læs mere

I den kolde morgenrøde sidder tre ualmindelig, almindelige mænd. De er skarpladte – de er jægerne! Ernst, Joseph og Makmut er klar i toppen af jagtstigen, for i dag kommer bukkene – og i dag må de da for helvedekunneramme de skide bukke.

 

I stenalderen var jægeren et agtpågivende væsen, der var eet med den natur, han levede af. Ernst, Joseph og Makmut er ikke rigtig med i noget, men de drømmer om at finde fred og genskabe mandens ur-forbindelse med naturen. Men hvad sker der, når man sidder og venter på lykken og stirrer ud i mørket fra hver sin beskidte navle…. Når man går på jagt efter sit personlige totemdyr og udfordrer sin indre viking… Når sulten begynder at gnave, og der ikke er det fjerneste at nedlægge.

 

Medvirkende: Rasmus Reiersen, Lars Danmark og Anders Valentin Dam

 

http://teatero.dk/forestilling/jaegerne

 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vikingernes Verden. Vikingemarkedet er åbent fra klokken 18.00.

Traditionen tro afholdes der Kulturløb i Brøndby Strand i foråret.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: