program


Jakob Svendsen testshow

Jakob Svendsen testshow

- giver publikum magten!

DatoJeg har fundet ud af, at det morsomme og unikke ligger i samspillet med publikum. Jeg er vild med at møde publikum i showet. Derfor får I magten på denne tour.
Gennem nogle valg i showet får du lov at bestemme handlingen, hvilket vil sige, at hverken du eller jeg ved, hvordan det ender.
Det bliver nok en smule kaotisk, og alle aftener bliver forskellige. Og jeg glæder mig, for det bliver helt sikkert sjovt. Seriøst! Vi skaber showet sammen! 
Jeg ender nok med at have forberedt flere jokes, end I hører på den enkelte aften. For når publikum får magten, så er det også dem, der vælger.
Livet er fyldt med valg.
Men hvad nu hvis dit valg betyder, at du kommer til at gå glip af noget? Ethvert valg medfører et fravalg, og selv hvis du lader være med at vælge, så vælger du faktisk.
Så vælg at købe din billet, og vær med til at bestemme når Jakob Svendsen Giver Publikum Magten.

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

New open mic night at Teater Play

Komikere spiller rollespil på scenen

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: