program


Jaribarh og Sune

Jaribarh og Sune

Erotisk ment? - comedyshow

Komikerne/Boybandet/foredragsholderne/samfundsdebattørne Jaribarh og Sune triller landet rundt med deres comedyshow: ‘Erotisk ment ?’. 

Sune kommer på særdeles hårdt arbejde, i sin funktion som tilsynsværge for levemanden Jaribarh Chözcir. Jaribarhs tilværelse tager nemlig en grufuld drejning, hvor dagpengesystemet, jobrotation, en 20 timers stilling som pædagogmedhjælper og kærestesorger, bliver blot nogle af de udfordringer, han meget i mod sin vilje, bliver tvunget ud i. Held og lykke med den Sune !!!! 

Jaribarh får rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer vores opfattelse af vores modersmål, og hans danske ven Sune fungerer som den forvirrede katalysator, der hjælper os med at forstå hvad Jaribarh egentlig mener... Figuren er et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker. 


De to komikere i duoen har udviklet karakterne igennem de sidste 12 år, og har underholdt danskerne ligeså længe, både som kæmpe youtube- og facebook-fænomen med mange millioner views, i radioen, og i utallige liveshows rundt om i landet. Og som hos enhvert andet godt gammelt boyband, så vil du i dette show også kunne opleve nogle klassiske Jaribarh&Sune dialoger indimellem de nye sketches. 

OBS: Aldersgrænse ved alle shows: min. 15 år (af hensyn til komikerne på scenen)

PÅ PLAKATEN


show med flere-gange-Danmarksmestrene i improcomedy

Holbæk Museum slår igen døren op for byens hyggeligste julemarked

Det Ensomme Hjerte, skrevet af Tom Buk-Swienty, er fortællingen om en helt almindelig…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: