program


JARIBARH & SUNE - comedyshow

JARIBARH & SUNE - comedyshow

'Hvor er vi ens?!' - på Danmarkstour

DatoAFSKEDSSHOW! Kom og oplev Jaribarh & Sune LIVE for sidste gang. I en tid, hvor vi alle synes at have travlt med at dyrke vores forskellige meninger og holdninger for og imod alverdens ting, har Jaribarh og hans ven Sune i stedet valgt at rette deres fokus mod alt det, de har til fælles. Men på trods af den fine hensigt, er det dog påfaldende, hvor ofte de i deres samtaler alligevel slingrer ned ad misforståelsernes brede, glatte vej. En tur, der gang på gang udfordrer vores sarte sprogører og Jaribarh & Sunes venskab i særdeleshed."
 
Info:
Figuren Jaribarh er et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker.  Jaribarh får rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer opfattelsen af vores modersmål, og hans "gammeldanske" ven, Sune, fungerer som den forvirrede katalysator, der hjælper os med at forstå, hvad Jaribarh egentlig mener. 

De to komikere har udviklet karaktererne igennem de sidste 12 år og har underholdt danskerne ligeså længe - både som kæmpe youtube- og facebookfænomen med mere end 12 millioner views, i radioens P3 og i utallige liveshows rundt om i landet. Og som hos ethvert andet godt gammelt boyband, så vil du i dette show også kunne opleve nogle klassiske Jaribarh & Sune-dialoger ind imellem de nye sketches.”
Medvirkende: Kenni Bitsch og Sune Wurtz

PÅ PLAKATEN


Nordic Outdoor Show - Messe C

Outdoor og jagt - Nordic Outdoor Show giver oplevelser for hele familien i naturen

Når vi den 19. – 21. august 2022 åbner dørene til Nordic Outdoor Show vil det være første gang, at…

Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først ud af når du sidder i teatersalen..

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.