program


Jazz: Dahl/Waidtløw Kvartet: "Miles Davis Tribute"

Jazz: Dahl/Waidtløw Kvartet: "Miles Davis Tribute"

Som en del af Sorø Jazzfestival 2021 præsenterer Sorø Kunstmuseum pianisten Carsten Dahl og saxofonisten Claus Waidtløw i skøn forening om hyldest til jazzlegenden Miles Davis. Koncerten er et af højdepunkterne under årets festival.

DatoCarsten Dahl er selvlært - både som musiker og kunstmaler. Og dog har han drevet det så vidt, at han betegnes som en af landets, ja, hele klodens dygtigste. Genial improvisation strømmer ud i rummet, når han sætter sig til et flygel. Og det gør han fredag den 30. juli kl. 13.30 på Sorø Kunstmuseum. Her er han i selskab med sin jævnaldrende (de er begge 54 år) kollega Claus Waidtløw, der også er en højt respekteret musiker og komponist kendt for sine originale og melodiske stykker. I fællesskab vil de hylde en af jazzens allerstørste, trompetisten Miles Davis (1926-91), som i 1960'erne stod i spidsen for sin ikoniske kvintet med saxofonisten Wayne Shorter og pianisten Herbie Hancock. Dahl/Waidtløw akkompagneres af Daniel Franck på bas og Janus Templeton på trommer.

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

vide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: