program


JAZZ: Pianist Thomas Clausen og trio

JAZZ: Pianist Thomas Clausen og trio

Kom og hør en mester ved flyglet på Sorø Kunstmuseum! Jazzpianisten Thomas Clausen kommer med sin trio lørdag den 23. oktober.

Mellem Den Store Danske Encyclopædis sjældne omtaler af nulevende pianister finder man navnet Thomas Clausen. Uden forbehold betegnes han som en af de væsentlige musikere i europæisk jazz.  Læs mere

DatoThomas Clausen besøger Sorø Kunstmuseum med sin nye trio. Han er efter lange afstikkere til fusion, brasilianske rytmer, ny kompositionsmusik og elektronisk keyboard vendt tilbage til det klassiske jazztrio-format med tolkninger af den store sangbogs standardmelodier. For fyrre år siden havde Thomas Clausen bassisten Niels-Henning Ørsted-Pedersen med i sin første trio. Nu har han en af NHØPs bedste elever, den næste generations fornemste udøver af kontrabassen med, Thomas Fonnesbæk, samt trommeslageren Karsten Bagge. På repertoiret er bl.a. klassikere af Irving Berlin, Van Heusen og Miles Davis' store succes ”Walkin”.

Thomas Clausen er en virtuos og følsom pianist. Hans hænder former musikken på vidunderlig vis, og hans musik udspringer fra klaveret. Derfor er det også klavermusik og musik for den traditionelle jazztrio med klaveret i centrum, der ligger som en rød tråd gennem hele hans produktion. Hans melodier og temaer synes ofte enkle, men netop i enkelheden, hvor alt overflødigt er skrællet bort, kan man lytte sig ind i en musik, hvis skønhed kan få hårene til at rejse sig på kroppen.

Priser

Alm. billet inkl. museumsentré på dagen: 230 DKK. 

Klubbillet: 215 DKK.

Tilkøb af tapas inkl. én drikkevare (serveres kl. 12 på dagen): 150 DKK. 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Bemærk! Ny dato.
Sangskriverne Kasper Buch (Frontmand I Southern Sound) og Adam…

Til SOLO koncerterne i 2021 er Signe Svendsen alene, - på scenen.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: