program


Jordens Indre

Jordens Indre

Iben Hjejle spiller jordskælvsforskeren Inge Lehmann og Jesper Lohmann spiller Niels Bohr i denne spændende forestilling.

Billettyper


265.00 kr. - 285.00 kr.
2 Billettype(r)

Dato”Du skal vide, hvor mange inkompetente mænd, jeg var nødt til at konkurrere med – forgæves”, konstaterer jordskælvs-forskeren Inge Lehmann i et tilbageblik på sit liv. Hun var stort set ene kvinde i en akademisk mandeverden i midten af 1900-tallet.

Iben Hjejle spiller denne usædvanlig kvinde, som både kæmper med det danske forskermiljøs fordomme og en nagende tvivl på egne evner.

I Jordens indre tager vi os den dramatiske frihed at lade Niels Bohr, spillet af Jesper Lohmann, repræsentere de mandlige kolleger, som modarbejdede Inge på dansk jord. Inge har et skarpt blik på selvovervurderende mænd, så hun og Bohr har deres kampe.

Medvirkende: Iben Hjejle, Jesper Lohmann, Laura Bro, Troels Malling ogRoberta Hilarius ReichardtProducent: Folketeatret

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Velkommen til Nordsjælland.

Abonnementsforestilling

Jordens Indre er en del af Folketeatrets forestillinger…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: