program


Jørgen Halskov - Søndags-Matiné

Jørgen Halskov - Søndags-Matiné

Halskovs foredrag eller fortælling tilsat egne sange – tager udgangspunkt i Gl. Skagen i 80erne, hvor han spillede hver sommer i sit unge voksenliv. Det hele blandes med historier/sange 'hentet' i det skotske højland efter utallige besøg de sidste 25 år.

- Skagen, Skotland – og hjem igen

Jørgen Halskovs foredrag eller nok nærmere en fortælling tilsat Jørgens egne sange - tager sit udgangspunkt i Gl. Skagen i 1980erne. I mange år - for længe siden i Jørgens unge voksenliv - spillede Jørgen hver sommer i Gammel Skagen sammen med en stor musikerkoloni (som bl.a. talte Bjarne 'Cæsar' Rasmussen). ”Vi kom trofast hver sommer så vi kunne følge med i, hvordan det var gået Jens Ole Ruth fra købmandsbutikken og Jarl fra Hyttefadet, siden 'Tjuvenhavnerne' (dvs. turisterne) sidst var i byen.”

Fortællingerne fra Gl. Skagen blandes med historier og sange, Jørgen har 'hentet' i det skotske højland, som han nu efterhånden har travet op og ned i utallige gange i de sidste 25 år.

Jørgens sange handler om der hvor han kommer fra - nemlig hjemmefra!

Jørgen Halskov er 65 år gammel og født i Skagen. Han har medvirket i årets X-factor og kunne bl.a. opleves i en vildt spændende 5-Chair-Challenge på TV2. Jørgen har også gået i skole i Skovsgård – så der kommer sikkert også lidt historier fra tiden i Skovsgård.

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 13.30 og koncerten starter kl. 14.00.
Ingen koncertmenu.
Kaffe & kage kan købes under koncerten eller i pausen.
Køb koncertbillet: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

PÅ PLAKATEN


Festivalen starter torsdag d. 18. juni kl. 19.00 og slutter lørdag aften…

Velkommen til Vikingernes Verden.

Åbningstider
Lørdag d. 30. maj kl. 10.00 - 24.00

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: