program


Juhu, det er regnvejr AFLYST

Juhu, det er regnvejr AFLYST

Er det sjovt at børste tænder? Hvem bestemmer om du er sur? Kilder fantasien under dine tæer? ...og er solen egentlig altid bagved skyen? Aldersgruppe 3-6 år.
 Læs mere

JUHU DET ER REGNVEJR er en nonverbal danse/stomp forestilling for børn på 3-6 år og deres voksne. 

Temaet er menneskets dualitet. Det positive livssyn kontra det negative. 

Sofie Pallesen giver med sit suveræne kropssprog og talent for komik børn et nyt perspektiv på regnvejr, tandbørstning og det bevidste valg. 

JUHU DET ER REGNVEJR handler om den kamp, som strider i mennesket, allerede fra vi er børn. Det mørke overfor det lyse. Det negative overfor det positive. Nej’erne overfor ja’erne. Forestillingens gennemgående figur er en sammensat personlighed. Hun er både den lyse og mørke, den glade og sure, den optimistiske og den bekymrede. Hun repræsenterer henholdsvis den negative og den positive tilgang til dagligdagens udfordringer. 

Stykket består af en række fint sammenkædede hverdagsbegivenheder, som børn og voksne genkender fra deres eget liv, og som ofte er grundlag for daglige kriser. F.eks. at skulle op tidligt om morgenen, tage tøj på, spise morgenmad, børste tænder osv. Forestillingen er nonverbal og fortælles gennem kropssprog og mimik samt gennem et særegent, gennemkomponeret lydunivers skabt af musiker/komponist Sune Skuldbøl Vraa (vinder af Young Audience Music Award 2013 for bedste musikproduktion for børn i verden). 

JUHU DET ER REGNVEJR er en forestilling der sætter fokus på menneskets polariserede følelsesliv, det bevidste valg og den skønhed, der ligger for vores fødder, hvis vi åbner døren for den. 

 

Medvirkende : Sofie Pallesen

Idé: Pallesen & Weinkouff

Komponist : Sune Skuldbøl Vraa

Instruktion : Solveig Weinkouff

Scenografi : Filippa Berglund

Koreografi : Sofie Pallesen

Teknik : Maria Pi

Aldersgruppe: 3-6 år

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Destination Sjælland.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: