program


Jul på Slottet
2

Jul på Slottet

Fredag d. 26/11 Kl. 19:00 (Premiere) - Lørdag d. 27/11 Kl. 14:00 - Søndag d. 28/11 Kl. 14:00 - Lørdag d. 4/12 Kl. 14:00 - Søndag d. 5/12 Kl. 14:00

Jul på Slottet

Det’ sørme, det’ sandt, december, synger slotsnisserne Magnum, Trisse og deres søn, Fimpe, mens de spreder juleglæde på slottet med den skønne prinsesse Miamaja. Men julen er truet i det lille kongerige.

Kongen har tabt krigen mod nabolandet Montania og skal inden juleaften betale krigserstatning. En erstatning, som langt overstiger, hvad det lille land kan magte, for skatkammeret er gabende tomt. Nu er gode råd ikke bare dyre, men aldeles ubetalelige.

Kongen iværksætter alle mulige og umulige krumspring for at skaffe de mange penge. Han forsøger blandt andet at få slottets troldmand, Astralius, til at fremstille guldet selv. Men lige lidt hjælper det.

Da Montanias sendebud kommer med et ganske særligt tilbud til prinsesse Miamaja fra prinsen af Montania, er det pludselig ikke bare landets og prinsessens hjerte, men selve julen, som kommer i farezonen. Nisserne – med spilopmageren Fimpe i spidsen – er ude af sig selv. For hvad er vel vigtigere i hele verden end julen?

Glæd dig til et herligt gensyn med denne dejlige julehistorie og ikke mindst til et genhør med Bodil Heisters skønne musik.

Billetpris: 90 kr. i alt, inkl. gebyr.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Velkommen til Vikingernes Verden. Vikingemarkedet er åbent fra klokken 10.00.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: