program


Juleknas og Juleknus i den gamle købmandsgård

Juleknas og Juleknus i den gamle købmandsgård

Julekomedie - Og hold så godt fast!  Læs mere

Juleknas & juleknus i den gamle købmandshandel

Julekomedie af Arne Christensen og Per Sørensen. Komponist: Steffen Schimmel.

Byens borgere mødes i løbet af juletiden i den gamle kjøbmandshandel. Nogle når lige at nyde et enkelt glas juleøl. Førstemanden i butikken, den vellidte Nikolajsen, betjener kunderne til alles fulde tilfredshed, men må forlade stillingen, da købmanden mistænker ham for at stjæle fra lageret. Men bydrengen Peer og husets to børn, Sander og Fie, gemmer sig i butikken ved lukketid for at opklare manglerne på lageret. Og hold så godt fast! Her møder de – selvfølgelig - nisserne - i perfekt Chicago gangsterstil anno 1920. Og nisserne, der har taget fra lageret og lagt ud til dyrene, lover at ordne situationen. Kodeordet er: Forvirring. Alting ordner sig naturligvis, men først op ad juleaftensdag, og Nikolajsen kan holde jul sammen med sin elskede, stuepigen Karoline. En rigtig familie-forestilling

Billetpris:
Voksne: 80 + gebyr
Børn (t.o.m.12 år): 40 + gebyr

PÅ PLAKATEN


Oplev middelalderbyen Kalundborg på en Byvandring i den gamle bydel Højbyen

Gratis film i BiFFEN i Brønden for børn 2-6 år. Den sidste lørdag…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: