program


Julekoncert 2017 - Kurt Ravn

Julekoncert 2017 - Kurt Ravn

- i samarbejde med Jyllinge Menighedsråd
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Juleforberedelserne er jo dejlige, men også et ræs med rengøring, gaveindkøb og bagning. Man skal give sig selv en pause og rum til lidt fordybelse, og her kommer årets julekoncert ind i billedet.

 

Kurt Ravn synger årets julekoncert, og der er næppe nogen, som er i tvivl om, at det bliver en enestående oplevelse. For Kurt Ravn er julekoncerterne blevet en fast tradition. Han optræder sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen, klaver/ orgel, Birgitte Lindum obo samt Michael Frank Møller, trompet. Der er rift om firkløveret i landets kirker.

 

Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973 og har siden markeret sig som sin generations mest alsidige og talentfulde sanger og skuespiller. Sideløbende med de mange roller på teater, film og TV, har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i indog udland og talrige CD-indspilninger.

 

Kurt Ravn er en mester i både skuespillets og sangens kunst, han har haft stor succes i flere musical roller, bl.a. Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita.

 

I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskarade, CD-indspilningen udløste en Grammy.

 

I sommeren 1998 optrådte han sammen med Etta Cameron ved koncerter på De Vestindiske Øer i anledning af 150 årets for slaveriets ophør.

 

Der er noget at se frem til!

 

Bemærk:

Dørene åbnes ½ time før koncerten

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

En medrivende forestilling, hvor publikum inddrages og forhåbentlig har både lyden god musik…

Velkommen til Vikingernes Verden. Vikingemarkedet er åbent fra klokken 10.00.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: