program


Julekoncert 2018 - Kim Sjøgren

Julekoncert 2018 - Kim Sjøgren

- Kims Jul.
MEDLEMSRABAT 50 KR.
I samarbejde med Jyllinge Menighedsråd.

Julekoncerten Kims Jul

I samarbejde med Jyllinge Menighedsråd

Medvirkende: Kim Sjøgren med Mermaids

Lyddesign: Jesper Frendø

Koreograf: Zitta de Fries

Scenograf: Søren Kyed

En dybt personlig historie, hvor violinisten Kim Sjøgren med udgangspunkt i sin egen opvækst, liv og karriere, fortæller historien om musikkens indtrængende indflydelse på det moderne menneske.Dette både i medgang og modgang. Rammen er julen, hvor næstekærligheden burde være i højsædet. Men den er forsvundet i forbrug og umådeholden indtagelse af alkohol og fedt. Man indkaldes til tvangshygge, noget som flere og flere ser som en pligt. Det hele kædes sammen af musik, fortrinsvis med udgangspunkt i højtiden, spændende fra Bach til slagerrepertoire og helt op til den mest moderne, nutidige popmusik.

Kim Sjøgren
Født 1955 i Nakskov. Spillet violin fra han var 3 år. Da han var 12 blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. Som 17-årig medlem af Det Kgl. Kapel, hvor han blev Koncertmester som 22årig, den hidtil yngste i kapellets historie. I 2004 blev han udnævnt til professor i violin på Det Jyske Musikkonservatorium. Kim Sjøgren har komponeret musik til film/TV og teater.

Producent: JF Production

PÅ PLAKATEN


Linda tester og det bliver sjovt

Oplev Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen i danmarkspremieren på teaterudgaven af Kathrine Kressmann…

Hvordan klarer musene sig? Hvad spiser mus, og hvem spiser mus?

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: