program


Julekoncert 2021 - OperetteKompagniet

Julekoncert 2021 - OperetteKompagniet

Det er blevet den tid på året - og traditionen tro skal højtiden synges og spilles ind med alskens saligt indhold.

JUL MED OPERETTEKOMPAGNIET

Medvirkende: Tenorerne Thomas Peter Koppel og Jonathan Koppel, sopranen Carina Tybjerg Madsen samt den forrygende pianist Carol Conrad

Spilletid: 75 min. uden pause

Det er blevet den tid på året - og traditionen tro skal højtiden synges og spilles ind med alskens saligt indhold.

Julen har i den grad tonernes velsignelse og de vil klinge i kirkerummet i Hellig Kors Kirke med hvert sit budskab om fred mellem mennesker og taknemmelighed for dét, vi har. Der jongleres med det kendte og det mindre kendte, altid i glansfulde harmonier, på alverdens sprog. Det hele kulminerer i det fællesskab, som for alvor bringer varmen ind i en kold tid og gør december til hjerternes måned!

Såvel de kirkelige opusser som de verdslige evergreens ligger aldeles mundrette i tenorernes og sopranens røster, der også ufortrødent indtager operaens og operettens omfavnende univers. Koppel & Søn alias Thomas Peter & Jonathan Koppel samt Carina Tybjerg akkompagneres af den allestedsnærværende Carol Conrad.

Fra alle os til alle jer ...

PÅ PLAKATEN


Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse hjemmebagte kager, småkager og andre lækkerier. Økologisk…

show med flere-gange-Danmarksmestrene i improcomedy

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: