program


Julekoncert 2022 - Birthe Kjær

Julekoncert 2022 - Birthe Kjær

Repertoiret bliver danske og engelske julesange og salmer, som hun holder af - og måske også lige et par af hendes egne dejlige sange

Billettyper


275.00 kr.
Billet

DatoJulekoncert med Birthe Kjær

Man skulle tro, at Birthe Kjær efter mere end 60 år i branchen har prøvet det meste. Hun har sunget sine mange hits på næsten alle landets scener og festivaler, spillet revy og teater, været Tv-vært for en række programmer, sunget viser og jazz - og været med i Vild med dans. Hun kan lide at prøve talentet af og få nye udfordringer.

Og nu har hun givet sig selv en helt ny og spændende udfordring - nemlig at give julekoncerter i landets kirker. Det er noget Birthe aldrig har prøvet før.

Repertoiret bliver danske og engelske julesange og salmer, som hun holder af - og måske også lige et par af hendes egne dejlige sange.

Få en dejlig eftermiddag og kom i julestemning med skønne julesange og det flotte lysshow.

Medvirkende: Birthe Kjær og Mickey Pless’ Trio
Lysshow: Jonas Aaberg

Koncerten varer ca. 70 min uden pause.

PÅ PLAKATEN


Jels Vikingespil

På Danmarks flotteste friluftsscene i Jels er vi i 2022 nået til forestilling nummer 46.

Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Danemordet, fredag den 1. juli 2022. Forestillingen opføres hver aften kl. 20.00 til og…

Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Hvide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister, cellister og kammermusikere – på og over…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.