program


Julemandens gave

Julemandens gave

Børneteater, 2-6 år. Hvorfor er der egentlig aldrig nogen, der giver Julemanden en julegave? Det gør nisserne Pjanke og Pjok nu noget ved!

De to nisser, Pjanke og Pjok bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner, og de elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke: Hvorfor er der egentlig aldrig nogen, der giver Julemanden en julegave til jul? Han giver gaver til alle børn i hele verden, men ingen tænker på, at Julemanden måske også ønsker sig en julegave.

Det skal der gøres noget ved! Derfor beslutter de to venner sig for, at lave den flotteste, sejeste, ”juledeste”, ”nisseligeste”, ”fantalistiske” gave til Julemanden, så han kan blive rigtig glad til jul.


På & bag scenen
Medvirkende: Thomas Larsen, Lise Junggreen
Producent: Louise Schouw Teater
Komponist: Chris Skytte
Dramatiker, forfatter: Nina Christrup
Instruktør: Nina Christrup
Scenograf: Louise Schouw 

Varighed: 40 min.
Unum. siddepladser

PÅ PLAKATEN


En strikkeworkshop for begyndere og øvede

- syng med på dine yndlingssange fra Danmarks bedste sangbog!!

De synger, spiller og underholder, så det er en fryd.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: