program


Julestjerner på Brorfelde Observatorium – en (h)videnskabelig jul (2018)

Julestjerner på Brorfelde Observatorium – en (h)videnskabelig jul (2018)

Kom forbi Brorfelde Observatorium lørdag d. 8 december kl. 11.00 til 18.00 og vær med til at fejre (h)videnskabelig jul på Observatoriet i de sjællandske alper.

På dagen er der juleklippeværksted og iskolde aktiviteter, rundvisning ved tidligere medarbejder Aase Hansen + rundvisning m. guide - hør historien om Brorfelde Observatorium. Test evnerne i vores astro-jule-snitteværksted, hør fortællingen om julestjernen ved Bjørn Franck, få varmen med en dans om juletræet med kor og hornorkester.

Lyt til geologisk fortælling og undersøgelse af gletsjernes fortælling ved geologiens hus. Oplev indendøres stjernehimmel i Meridiankredsen. Du kan også møde de astronomiske ildsjæle i astronomernes hus og tll sidst på dagen slutter vi af med en stjernetime fra kl. 17.00 til 18.00.

Skal du have stlllet sulten eller slukket tørsten - eller blot have varmen? Så køb varme sager hos Ragnhilds ved nr. 5.

På dagen er der et særevent med Wikke og Rasmussen - dette event koster 150 kr. og der er et begrænset antal billetter til salg. Læs mere om det her: https://bit.ly/2ATsntz

BILLETTER
Entré: 50 kr. per person på dagen 
Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.
Billetter kan enten købes i forsalg eller i døren, så længe lager haves.

NB!
Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Hvis det bliver overskyet, så tilpasses programmet, så man stadig er garanteret en stjernestund. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Jul med Cirkeline, Frederik og Ingolf. Aldersgruppe: 3 - 9 år og deres…

Kom med på byvandring i Slagelses middelalder - hør om Slagelses både…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: