program


Juleteater, cafe og kreasysler

Juleteater, cafe og kreasysler

Det bliver max hygge i år til juleforestilling "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" med efterfølgende hygge i cafeen og klippe-klistre med Skidt og Pyts unikke "Julekreapose"

Dato


Juleforestillingen er en hyggelig og sjov fortælling, hvor de to gårdvæsner Skidt og Pyt får besøg af nissen - og så sker der selvfølgelig ting og sager. Det er også en fortælling, der giver et indblik i, hvordan det var at være barn på landet i gamle dage. Du kan læse mere om forestillingen under menupunktet "Forestillinger" på hjemmesiden www.teatergaarden.dk
Det er ægte, autentisk julehygge i den gamle lade. Bagefter er der hjemmebag og drikkevarer i den hyggelige cafe. Her er mulighed for leg og spil, men i år følger der en unik kreapose med skønne klippe/klistre juleark med Skidt og Pyt med i billetprisen. Så er det bare i gang - der vil også være mulighed for at lave juledekorationer (mod merbetaling) i drivhuset. Vi hygger og sysler til kl. 17, eller hvis I er nød til at gå før, så tager I det selvfølgelig med hjem.
Som noget helt nyt i år kan der også købes juletræer dyrket efter økologiske principper. Bestil et træ sammen med dine teaterbilletter, så er det klar til at komme med jer hjem. Alle træer er nyfældede og holder meget længe (udendørs i månedsvis). Det er Nordmannsgran og de er utroligt smukke og dyrket helt uden kunstgødning. SÅDAN:-)
Nøj, hvor jeg glæder mig til en helt usædvanelig hyggelig og ustresset juleoplevelse sammen med jer her på Teatergården.
Med hensyn til Corona, kan jeg oplyse, at voksne skal bære mundbind, når de bevæger sig rundt. I teatret sidder I sammen familievis og ligeså i cafeen. Alle får deres helt egen kreapose - inkl. saks og lim. og drikkevarer og kaffe sættes på bordene så ingen behøver dele med nogen, de ikke er vant til at være tæt med. Der er selvfølgelig håndsprit alle vegne og alt er rengjort før I kommer. Vi er kun ca 20 personer - lidt afhængigt af grupperne størrelser og hvordan I kan fordeles ved bordene.
Vh. Elsebeth

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Forestillingen følger stort set plottet i det oprindelige nationale skuespil af J.L. Heiberg.…

About Miss Julie tager udgangspunkt i August Strindbergs tragedie "Frøken Julie" fra 1888,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: