program


Juletræets hemmelighed

Juletræets hemmelighed

Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien, om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn.

Hør hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen.  Læs mere

Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien,  om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn.  Hør hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen.

En stemningsfuld og musikalsk juleforestilling for de små.

OBS: 3. december er der hyggelig julekrea i forbindelse med forestillingen. Hvis I vil have en hyggelig klippeklistre-stund, inden eller efter forestillingen, skal I bestille billetter her.


 

★★★★

”Her er masser af sødme og julenostalgi. Her er også jordnærhed og dagligdagsvarme”. ”Lisbeth Knoppers (red. instruktør) replikker er vitterlig i børnehøjde - letforståelige og enkle og sjove. Af og til bliver de også til poesi og sang”.

Teateravisen

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vikingernes Verden.

I 2018 har koret givet deres forårskoncert titlen EMOTIONS. For er der noget…

I denne rockende koncert udgave, kommer vi helt tæt på den ikoniske musik…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: