program


Juletræets hemmelighed med Kreaværksted

Juletræets hemmelighed med Kreaværksted

Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien, om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn.

Hør hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen.  Læs mere

3. december er der klippeklistre på Randers EgnsTeater. Vi begynder med at se JULETRÆETS HEMMELIGHED klokken 11. Derefter dykker vi ned i bunkerne af papir, dimser, dutter, glimmer, perler og andet godt, som du kan lave pynt af. Når du har klippet og klistret, så kan du få julepynten med hjem, eller du kan hænge det op på teatrets juletræ. Vi er færdige ca. klokken 13.

Pris: 100 kr. pr. deltager inkl. billet til forestillingen JULETRÆETS HEMMELIGHED.

Om forestillingen: Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien,  om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn. Hør hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen. En stemningsfuld og musikalsk juleforestilling for de små.
★★★★
”Her er masser af sødme og julenostalgi. Her er også jordnærhed og dagligdagsvarme”.
"Lisbeth Knoppers (red. instruktør) replikker er vitterlig i børnehøjde - letforståelige og enkle og sjove. Af og til bliver de også til poesi og sang”.
Teateravisen

PÅ PLAKATEN


En fantasifuld rejse til barndommens fortryllende land, for hele familien mellem 6 og…

Årets vinterkabaret. I et syret, humoristisk univers bliver vi bragt helt ind i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: