program


Juletrolderier

Juletrolderier

En hyggelig og sjov nisseforestilling for 3 til 99-årige.
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Juletrolderier

En hyggelig og sjov nisseforestilling for 3 til 99-årige

Medvirkende: Nina Christrup og Judith Rothenborg

Komponist: Chris Skytte

Så kommer den søde juletid, hvor vi alle har så travlt. Men julen er jo også noget med fordybelse og videreførelse af traditioner. Det er dejligt at være den, der indvier de små børn i teatrets spændende univers, en dejlig beskæftigelse for forældre, bedsteforældre og anden familie. Fornøjelsen er ligeså stor for store som små.

Handlingen:
Men hvad er nu det? Julen er aflyst! Trolden har fortroldet nisserne på nisseværkstedet, så de ikke gider lave julegaver. Da Nissemor og nissepigen Kanelia opdager det, må de to nisser afsted på en lang rejse for at finde trolde-julelatteren i Grinebider-Butikken, så trolden kan blive i godt humør igen, og julen kan vende tilbage til nisseværkstedet. Endnu en sjov og hyggelig nisseforestilling med de to skønne nisser, hvor publikum deltager med rim og remser. Tag tid til en tur med børnene i teatret!

Producent: Louise Schouw Teater

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur…

Hver tirsdag og torsdag i juli og august kan du komme med på…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: