program


Juleweekend - vi ringer julen ind med julebutik og madboder foran museet

Juleweekend - vi ringer julen ind med julebutik og madboder foran museet

.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

I weekenden 26. – 27. november inviterer Hempel Glasmuseum indenfor til julemarked med julebutik, madboder, kunsthåndværkerboder, juletræssalg, julerestaurant og pandekager over bål
Som det efterhånden er tradition i første weekend i advent, tændes det store hjerte i museets store vindue ud mod Isefjorden første lørdag i advent. Som noget nyt kan man nu også nyde både hjertet og udsigten inde fra museets store sal.
I weekenden 26.-27. november åbnes nemlig til ikke bare et smukt og fristende julemarked, museet inviterer også indenfor i den genåbnede permanente samling – helt gratis.
I julebutikken vil man kunne finde alt fra kalendergaver, over værtindegaver til smukke og anderledes julegaver. Og leder man efter årets mandelgave, vil man finde et helt tema over grisen til mandelgaven, både de spiselige og dem, der mest er til pynt.
Og så er der naturligvis juletræspynt i glas og andre materialer – og smukke glas til julebordet.
Indenfor i museets atriumgård vil man kunne gøre gode køb hos forskellige kunsthåndværker-boder med fx uldvarer fra Jættevanten, natursæber fra Sæbeværkstedet, muleposer og puder fra By Mule, kort fra Ester Sarto, mosaikborde og keramik fra Anja Kirkeby oma. Og så vil man kunne møde en 1. års studerende fra glas- og keramikuddannelsen under Det Kongelige Akademi, Lærke Laura, som også har lidt varer med.
Udenfor finder man fristende madboder med mad og drikke til at tage med hjem til julens borde, eller til at spise og drikke på stedet. Her finder man museets gløgg- og kaffebod, Asmindrup Slagtehus med julens gode pølser, gourmetbageriet Tír Bakery, Holbæk Bryghus og Odsherreds Kafferisteri. Og er man sulten, kan man enten forsyne sig fra Martizollis italienske foodtruck, eller gå i museets restaurant og nyde en skøn julefrokost.
På pladsen foran museet disker Det Vilde Køkken op med skønne pandekager med vilde urter, som børn og bålglade sjæle selv kan bage.
Og hvis man vil have årets juletræ med hjem, så står Hørlykkegaard klar med et flot udvalg.
Julemarkedet har åbent fra kl. 11 til 16 begge dage.

Aktuelt


Julekoncert i Oksby Kirke, Blåvand  er en stemningsfyldt nyhed, som gerne skulle danne en ny stærk tradition. 2 meget dygtige sangerinder sender masser af stemningsfyldt musik fra julen ud over kirkens skønne rammer som suppleres af en dygtig pianist. En oplevelse, som man ikke blot må lade passerer.  

Show med NP Henriksen m. opvarmer Daniel Hoffe

Mød op på Kalundborg Museum og få en introduktion til udstillingen carmen curlers - iscenesat og det spændende erhvervseventyr.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Verdenshistorien flettes sammen med lokalhistorien, når vi dykker ned i de bedste fortællinger om Gjorslevs ejere. Slog man dem sammen…

Søndag den 5. februar er allersidste chance for at opleve vores roste særudstilling 'Harald Giersing - modernismens fortællinger.' Det markerer…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.