program


Junkyard Drive

Junkyard Drive

Junkyard Drive har ry for at være et af de mest energiske og eksplosive live bands i Danmark, iført sorte læderjakker inddrager de publikum i deres old school Rock ’N’ Roll. I 80’erne blev Guns N’ Roses kaldt ’’The most dangerous band in the world’’ - i Danmark 2017 hedder bandet Junkyard Drive! I januar 2017 udkom kæmpehittet ’’Geordie’’ som…  Læs mere

- The most dangerous band in DK

Junkyard Drive stormer frem med deres energiske Rock N’ Roll der får fadølshanerne til at overlaste! Bandet har foruden alle landets spillesteder, spillet i Tyskland, Letland og Holland med stor succes. Dertil har de formået at bryde ud af Europas grænser, og har oktober 2016 afsluttet en tour i USA og Mexico.

D. 2. januar 2017 udkom kæmpehittet ’’Geordie’’ som gjorde bandet landskendte fra den ene dag til den anden. Mange tror at ’’Geordie’’ er en engelsk version af ’’Langebro’’ men sandheden er at ’’Langebro’’ er et cover af den engelske folkevise ’’Geordie’’. Singlen Geordie er blevet kampspillet på P4, myROCK og Nova, og har hele 2017 ligget på Itunes hitlisten bl.a. som nr. 2 på Rock-listen (lige under Volbeat – For evigt) og nr. 19 på den samlede hitliste, hvor de har overgået både Lukas Graham og Gulddreng.

I februar 2017 udgav de det anmelderroste Hard Rock debut-album "Sin & Tonic", som er produceret af den anerkendte producer/guitarist Søren Andersen (Glenn Hughes, Mike Tramp, Electric Guitars), og indspillet i de legendariske "Medley Studios" hvor bl.a. Prince og Radiohead også har indspillet. Pladen er blevet skamrost af anmeldere i både ind og udland, og magasinet Metallized beskriver desuden albummet som "Et imponerende, beundringsværdigt, majestætisk mesterværk" i deres anmeldelse hvor de giver pladen 10 ud af 10 stjerner.

Junkyard Drive har ry for at være et af de mest energiske og eksplosive live bands i Danmark, iført sorte læderjakker inddrager de publikum i deres old school Rock ’N’ Roll. I 80’erne blev Guns N’ Roses kaldt ’’The most dangerous band in the world’’ - i Danmark 2017 hedder bandet Junkyard Drive!

Godt at vide:
Entré til koncert: 165 kr. (145 kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning)
Koncertmenu: 159 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

PÅ PLAKATEN


OBS: spiller 12 og 13 april
Musikkens muse gjorde det…

Foredrag ved museumsinspektør Lisbeth Hollensen.

“Aoife Scott on lead vocals has a hauntingly beautiful voice” — GlasgowWestEnd.co.Uk

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: