program


Karius og Baktus

Karius og Baktus

Familieforestilling bygget på Thorbjørn Egners kendte historie.
Lad dine børn, eller børnebørn, sammen med dig opleve teaterstykket om de to frække tandtrolde, som bor i munden på drengen Jens. Forestillingen varer 35 minutter og passer bedst til 4 – 8 årige med deres voksne.

Billettyper


50.00 kr.
Billet

DatoTeater V er klar med Pelle Koppels finurlige udgave af historien om de to mikroskopiske og drillesyge tandtrolde, der elsker wienerbrød og søde sager, men er meget bange for den store tandbørste.Historien udspiller sig i en farverig og tegneserieagtig scenografi med sæbe, bobler, kæmpe kager og tandhuse. Forestillingen passer bedst til 4 – 8 årige, som til gengæld vil få en oplevelse, de vil kunne snakke om længe.

Med dette tiltag ønsker teaterforeningen at skabe en ny weekend-tradition med familieteater på et familievenligt tidspunkt og med den sidegevinst, at det kunne være bedsteforældre, der giver børnebørn (og sig selv) gode teateroplevelser.

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Med ni dansere og otte cellister har Palle Granhøj med udgangspunkt i Maurice Ravels repeterende og hypnotiserende Boléro skabt et…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.