program


Kasper Winding

Kasper Winding

Med et bagkatalog som komponist, producer, skuespiller og sanger er der ingen tvivl om, at Kasper Winding er et sandt multitalent.
Han har skrevet musik med en lang række store danske navne som C.V. Jørgensen, Lis Sørensen, Gangway, Caroline Henderson og Alberte Winding.  Læs mere

Med et bagkatalog som komponist, producer, skuespiller og sanger er der ingen tvivl om, at Kasper Winding er et sandt multitalent. 
Han har skrevet musik til en lang række store danske navne som C.V. Jørgensen, Lis Sørensen, Gangway, Caroline Henderson og Alberte Winding. Selv er han kendt for sit kæmpe hit ”Sjæl i Flammer” ” fra tv-serien “En gang strømer” og filmmusikken til “Mig og Charly”. 

“Sjæl i Flammer” gjorde Kasper Winding folkeligt kendt i slut 80´erne og igennem årene er hans musikalske alsidighed og nysgerrighed blevet en del af hans brand. Blot et par år efter hans store hit, blev pladen “No. 5” en kommerciel succes, med kendte sange som “Kom nu hjem” og “Alle har en drøm”.

I Politikkens anmeldelse af solokoncerten i DR´s koncerthus, gav anmelderen ham fire flotte hjerter og kaldte onemanshowet for b.la. varieret og spektakulært. 

Læs hele anmeldelsen HER 

Vi glæder os til en stor musikalsk aften sammen med jer, intimkoncert og tapas.
Aftenen begynder kl. 18:00 og forventes afsluttet ca. kl. 22:00.
Der serveres en let anretning med tapas, og cirka kl. 20:00 går Kasper på scenen og spiller i ca. 2 x 40 min.

Der er sat op med store runde borde og unummererede pladser.
Det vil sige: Ingen pladsreservation, men ved køb af 12 billetter samlet kan man - ved henvendelse til Beghuset - reservere et helt bord.

Der kan forekomme pladser med begrænset udsyn.

Dørene åbnes kl. 18:00

PÅ PLAKATEN


For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: