program


Keld & Hilda Jubilæum

Keld & Hilda Jubilæum

Et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda kan i 2021 fejre et bemærkelsesværdigt 100 års jubilæum. Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld.  Læs mere

Publikum kan glæde sig til en musikalsk tour de force gennem Keld & Hildas lange karriere. Her er pigtrådstoner og schlager-musik, her er Melodi Gran Prix og specielle sange fra musikprogrammet Musikbutikken og under det hele vil Keld & Hilda også fortælle gode historier og pudsigheder fra et langt liv på landevejen som underholdere. Alt i alt venter der publikum en fornøjelig musikalsk stund sammen med Keld & Hilda i et forfriskende show med Mickey Pless.

 Medvirkende: Hilda og Keld Heick, Mickey Pless

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Tag med Øresundsakvariet på en spændende bådsafari på Øresund og kig efter den…

Rytmisk kormusik på højt plan med VOX 11

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: