program


KLARSYN v. Christian Sejr

KLARSYN v. Christian Sejr

Håndlæser, healer og medium Christian Sejr

Kom og hyg dig i selskab med åndeverden, og mærk deres kærlige energier, når de bliver inviteret til at udfolde sig via Christian Sejr, som på denne dag er kanal for deres beskeder til publikum. Måske er vi også heldige at få afdødekontakt, så du kan få en hilsen med hjem fra en kær afdød. Christian er kendt for at levere præcise og ærlige beskeder fra åndeverden, på en dejlig naturlig – helt nede på jorden måde at formidle på, og med stor respekt for modtagerens følelser omkring det der bliver sagt.

Humor og godt humør er et godt udganspunkt til at arbejde med spirit på, og derfor kan du forvente en herlig dag, med Christian og ånderne, da han netop bruger de redskaber som en helt naturlig del af kommunikationen mellem ham selv, ånderne og publikum.

Efter klarsynet vil der være tid til spørgsmål/udveksling af oplevelser og man er meget velkommen til at spørge ind til Christians arbejde med åndeverden.

Unge mellem 15 og 18 år, kun ifølge med en voksen. Børn under 15 år ingen adgang.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Naturvandretur ud i Åmosen.
ALLE ONSDAGE: JUNI: 17. – AUGUST: 12.

Luksuscamping på Sjælland - Glamping!
Det eneste, du skal medbringe er dyne/sovepose,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: