program


Christian Sejr - Klarsyn

Christian Sejr - Klarsyn

-

Kom og hyg dig i selskab med åndeverden, og mærk deres kærlige energier, når de bliver inviteret til at udfolde sig via Christian Sejr, som på denne dag er kanal for deres beskeder til publikum. Måske er vi også heldige at få afdødekontakt, så du kan få en hilsen med hjem fra en kær afdød.
Christian er kendt for at levere præcise og ærlige beskeder fra åndeverden, på en dejlig naturlig – helt nede på jorden måde at formidle på, og med stor respekt for modtagerens følelser omkring det der bliver sagt.
Humor og godt humør er et godt udganspunkt til at arbejde med spirit på, og derfor kan du forvente en herlig dag, med Christian og ånderne, da han netop bruger de redskaber som en helt naturlig del af kommunikationen mellem ham selv, ånderne og publikum.
Efter klarsynet vil der være tid til spørgsmål/udveksling af oplevelser og man er meget velkommen til at spørge ind til Christians arbejde med åndeverden. Alle indtægter fra denne eftermiddag går ubeskåret til Teater Play. Vi siger tusind tak for hjælpen med de økonomiske efterdønninger af coronakrisen. 


OBS: Alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - af hensyn til de optrædende. Og til dette særlige arrangement skal unge mellem 15 og 18 år være ifølge med en voksen.

Teatercaféen, hvor man kan købe drikkevarer og snacks, åbner en time inden start, og har også åben i pausen.

Dørene ind til selve teatersalen åbner ca. 10 minutter inden start, ogdøren lukker præcis, så kom i god tid. Det er ikke muligt at komme ind når først arrangementet er gået igang :-) 

 

PÅ PLAKATEN


Efter 100 år på Marupvej er den gamle vindmølle blevet smukt restaureret. Kom…

Nu kommer Jacob Morild til Jyllinge med sin Jubilæumscabaret, så glæd jer til…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: