program


Klassebilledet

Klassebilledet

- vi husker det, som var det i går
Abonnementsforestilling

Vi husker det alle sammen - klassebilledet! Minderne, glæderne og bekymringerne. Men hvor blev de alle sammen af? Hvad havde livet til dem?


Enhver klasse rummer et bredt udsnit af typer, skæbner og karakterer. Mikkel Schrøders musikalske forestilling ”Klassebilledet” er en underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner. Han taler om dem, han synger om dem, han har dem med på scenen og tegner nogle helt fantastiske, humoristiske og kærlige portrætter. For eksempel Rikke der først holdt op med at lege hest, da hun var 19, Kamma der endte i et fåreskind på Island, og Mogens der egentlig ville ind i Jægerkorpset, men endte i Hjemmeværnet.


Forestillingen er karakteriseret af sjove, skæve og underfundige tekster og vekslen mellem musik, sang og tale - til tider poetisk, charmerende og altid med hjertet på rette sted. Med nærvær, humor og Mikkel Schrøders stærke stemme er der lagt op til en intim og stærkt underholdende forestilling.


Instruktør:
Peter Schrøder

Medvirkende:

Mikkel Schrøder og to musikere


Co-writers:
Vase og Fuglsang


Konsulent:  
Kristian Leth


Producent:
Vendsyssel Teater og Mikkel Schrøder

 

Billetpris: 150 kr.

PÅ PLAKATEN


Kreative Dage

MesseC

NORDENS SUVERÆNT STØRSTE KREATIVE MESSE

Velkommen på jubilæumsudgaven af Kreative Dage…

Sammen med fotografen Janne Klerk inviterer Den Danske Skueplads publikum på en fantastisk…

Med champagne og kransekage. MEDLEMSRABAT 50 KR.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: