program


Klassebilledet

Klassebilledet

Enhver klasse rummer et bredt udsnit af karakterer, og Mikkel Schrøders musikalske forestilling KLASSEBILLEDET er én stor, stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse personligheder.  Læs mere

Vi husker det alle sammen. Klassebilledet! Minderne, glæderne, bekymringerne og forventningerne om en helt ny verden, der skulle opdages. Men hvor blev alle vennerne af? Hvad havde livet til dem?

Kom med tilbage til de unge uskyldige år, hvor bajere var noget, man drak fra en pose i en hæk, fester var noget, der sluttede med opkast, og forelskelser så mangfoldige, som der var afsnit af Dallas og Dollars.

Enhver klasse rummer et bredt udsnit af karakterer, og Mikkel Schrøders musikalske forestilling KLASSEBILLEDET er én stor, stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse personligheder. Han taler om dem, han synger om dem, og han har dem med på scenen, hvor han tegner nogle humoristiske og kærlige portrætter af fortidens klassekammerater og deres forskellige skæbner. For eksempel Allan, der må strikke for ikke at slå ihjel...

Du kan se meget mere om KLASSEBILLEDET på forestillingens hjemmeside.

PÅ PLAKATEN


Vi holder for 3. år i træk Øl- & Gourmet festival på Aarhus…

Dan tester til sit kommende oneman-show

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: