program


Klassebilledet

Klassebilledet

Det hele begynder med en invitation til en klasse-reunion årgang 1991.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 18. Januar 2024 19:30

Det hele begynder med en invitation til en klasse-reunion årgang 1991, og en rejse tilbage til den tid, hvor bajere var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast, og forelskelse ramte lige så ofte som der var nye afsnit af ”The Cosby show” på TV.

Med nærvær, humor og god musik tager Mikkel Schrøder m. band os med en tur ned ad mindernes landevej, og der er garanti for både latter og identifikation, når Mikkel Schrøder synger og fortæller om alle minderne. Som Mikkel siger: ”Vi har alle været der, og husker det som var det i går: Vennerne, glæderne, bekymringerne og en helt ny verden der blev opdaget. Men hvor blev vennerne af? Hvad havde livet til dem?”

”Klassebilledet” er én stor stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner. Mikkel Schrøder taler og synger om dem og tegner nogen helt fantastiske, humoristiske og kærlige portrætter af f.eks. Mogens der ville ind i Jægerkorpset men endte i Hjemmeværnet, Lennart der skriver kontaktannoncer fra fængselscellen, Helse-Else med held i urter og uheld i kærlighed, og Allan strikker for ikke at slå̊ ihjel!

Anitta Rokkjer Kristiansen: Denne forestilling skal du se fordi Mikael Schrøder er en multiperformer, som kan næsten alt på en scene alene eller sammen med sine klassekammerater hvis skæbner han her taler og synger om. Kom og få et dejligt grin.

Medvirkende: Mikkel Schrøder m. band
Producent: MBM-produktions

Varighed: 90 min med pause.

Aktuelt


Kom og fremstil dit eget keramik På kurserne arbejder vi med teknikker, hvor ALLE kan være med, vi kvætser, pladeteknik, pølseteknik og modellering.

Der er altid garanti for en fantastisk stemning, når McGuinness går på scenen. Glæd dig til en hyggelig og festlig aften i MusikLaden, sammen med McGuinness. Og selvfølgelig lækker mad fra Annettes Festservice.

Så er det igen blevet tid til Gylden Torsdag + GULDBAR! Torsdag den 30. maj inviterer vi til omvisning, fællesspisning og koncert med den fantastiske musiker og komponist Jomi Massage. Vi har inviteret Jomi, da hun har komponeret og indspillet lydsiden til vores aktuelle særudstilling FABRICA af Eva Steen Christensen og Nikolaj Danielsen. Som altid vil der være en Gylden Torsdag-omvisning inden GULDBAR, som denne gang foregår i vores sanselige udstilling FABRICA. Efter omvisningen starter GULDBAR, hvor der vil der være mulighed for fællesspisning. Menuen består af en lækker tapas med mange små lækre retter. Du kan allerede nu forudbestille maden nedenfor (OBS: begrænset antal). Koncerten med Jomi Massage starter kl. 19. OBS: det er GRATIS at deltage i GULDBAR og koncerten med Jomi Massage. Gylden Torsdag-omvisningen kræver billet (se nedenfor). Du kan godt deltage i GULDBAR uden at købe billet til omvisningen. Vi glæder os til at se dig til en (næsten) sommeraften med sanselig kunst og musik!

PÅ PLAKATEN


Københavns Historiske Marked

Pinsen 17. til 20. Maj 2024

Kom til Ballerup og oplev en svunden tid, når KHM tager dig tilbage i tiden. Oplev hvordan vores over 1000…

Jesper Thilo, der ubetinget er landets bedst kendte jazzmusiker, har samarbejdet med River Jazz & Blues Band siden 1993. Det…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.