program


Klovneworkshop for de yngste

Klovneworkshop for de yngste

Kom og vær en klovn i to timer! Vi skal lære klovnetricks og sjove måder at falde og gå på. Vi slutter vi af med at præsentere en lille cirkusforestilling for de voksne, der følges med børnene.
 Læs mere

Billettyper


70.00 kr.
Billet

DatoKom og vær en klovn i to timer! Vi skal lære klovnetricks og sjove måder at falde og gå på. Vi slutter vi af med at præsentere en lille cirkusforestilling for de voksne, der følges med børnene. Her får alle klovne mulighed for at få sminke og klovnenæser på. Skuespiller Nanni Lorenzen, som er underviser på denne workshop, er specialist i klovnerier og har i mange år undervist børn i netop denne herlige del af skuespilleriet. Velkommen til en formiddag, hvor vi må klovne, alt det vi vil!

Alder: Fra 3 år

 

PÅ PLAKATEN


Musikerne Jacob Venndt og Pojken Flensborg laver en af deres skønne aktive koncerter,…

Shakespeare når han er bedst. En rablende skør komedie skrevet af den store…

Det fineste dukketeater for de 1 - 3 årige og deres voksne. Varighed:…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: