program


KØB BILLET OG STØT DANMARKSINDSAMLINGEN DEN 6 FEBRUAR 2021

KØB BILLET OG STØT DANMARKSINDSAMLINGEN DEN 6 FEBRUAR 2021

Deltag i en eksklusiv eftermiddag med biskop Henrik Stubkjær i Domkirken og Bispegården og derefter til en udsøgt middag sammen med biskoppen på Golf Hotellet - Middagen gennemføres 12. NOVEMBER 2021
Prisen er kr. 495,00 og går ubeskåret til Danmarksindsamlingen, og der er 100 billetter til salg.

DatoDeltag i en eksklusiv eftermiddag med biskop Henrik Stubkjær og udsøgt middag på Golf Hotellet - 12. NOVEMBER 2021 Kl. 17.00.

I mødes med biskop Henrik Stubkjær i Domkirken, hvor I kommer på en spændende rejse i Joakim Skovgaards nyrenoverede kalkmalerier, der pryder det indre kirkerum.

Derefter vandrer vi ned til Bispegården, hvor I møder museumsinspektør Jesper Hjermind i Bispegårdens historiske kælder fra 1400-tallet. Her hører I om Hans Tausen og Viborgs gamle historie, inden I får et glas bobler i privaten hos biskoppen.

Om aftenen byder Golf Hotellets restaurant, som er smukt beliggende ved de idylliske søer, på en udsøgt 3 retters menu, med et glas hvidvin til forretningen og en kop kaffe til desserten. Vin kan tilkøbes og under middagen vil der være musikalsk indslag med ”Rådhusorkesteret”.

PÅ PLAKATEN


Fra jord til bord Efterårs event på Besøgsgården
20., 21., 22. og…

Kom og vær med i jagten på de magiske græskar.
Halloween Hunt…

Nu får du en enestående mulighed for at opleve Danmarks største observatorium, Brorfelde,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: