program


Komedien, hvor alt går galt

Komedien, hvor alt går galt

- med garanti (også for latter)
Abonnementsforestilling

Titlen er ikke falsk reklame. Absolut alt, hvad der kan gå galt, går med sikkerhed helt galt. Hvis en blanding af Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar kan få dig til at grine, så kan “Komedien, hvor alt går galt” helt sikkert også.


Sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe - spillet af bl.a. Troels Malling, Gordon Kennedy, Kristian Holm Joensen og Marie Mondrup - kaster sig ud i et spil om et mordmysterie i bedste Agatha Christie stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden. Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig, hvor de skal være, replikkerne falder ikke til tiden, men til gengæld falder de glade amatører - over møbler og medspillere og hele tiden på det forkerte tidspunkt.


Et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere er samlet i denne vanvittige og prisvindende slapstickfarce, der i flere sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End, og som nu får Danmarks-premiere.


Instruktør:
Geir Sveaass


Medvirkende:
Troels Malling, Gordon, Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefensthal, Kristian Holm Joensen, Lise Koefoed, Marie Mondrup og Peter Schlie Hansen


Scenograf:
Søren Glad


Forfattere:

Henry Lewis, Jonathan Sayer og Henry Shields

Oversætter:
Henrik Lykkegaard


Producent:

Folketeatret

 

Billetpris: 275 kr.

PÅ PLAKATEN


Kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af skindtrommer og fløjtespil samt duften…

Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Denne lørdag byder vi velkommen til PS Swingband, traditionen tro i kombination med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: